Wyjątkowy wypoczynek w Świnoujściu - tylko w OW SŁOWIANIN!

O nas

Świnoujście to najdalej na północny zachód wysunięte polskie uzdrowisko nadmorskie. Jako jedyne miasto w Polsce jest całkowicie położone na wyspach, z których trzy największe - Uznam, Wolin i Karsibór są zamieszkałe.


Rezerwacje telefonicznie pod nr 913214819.Zapraszamy!



RODO i Polityka prywatności

Drogi Kliencie!

Ze względu na zmiany w przepisach dotyczących ochrony danych osobowych, przedstawiamy zaktualizowane informacje w zakresie przetwarzania Twoich danych w związku z korzystaniem z naszych usług. Zachęcamy do zapoznania się z poniższą informacją, a w razie wątpliwości, prosimy o kontakt!

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, że:

Administratorem Państwa danych jest OŚRODEK SZKOLNO – WYPOCZYNKOWY „SŁOWIANIN” Jadwiga Marciniec z siedzibą w Świnoujściu (72-600), przy ul. M. Niedziałkowskiego 2A,NIP: 8550000512 i REGON: 810066578, firma wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.

Możesz skontaktować się z nami na wiele sposobów, tj.:

  • listownie: O.S.W.”SŁOWIANIN” Jadwiga Marciniec, ul. M. Niedziałkowskiego 2A, 72-600 Świnoujście
  • telefonicznie: 91-327-88-13 biuro ośrodka
  • email: kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – Sylwia Marciniec


  1. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu korzystania z usług hotelowych i gastronomicznych – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO) z dnia 27 kwietnia 2016r.
  2. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty uczestniczące w realizacji usług
  3. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane tylko przez okres niezbędny do realizacji usługi oraz przechowywane będą przez okres trwania na nas obowiązku prawnego
  4. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania do przenoszenia danych
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – tj. Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową realizacji usługi/umowy
  7. Bezpieczeństwo danych osobowych – dane osobowe Pani/Pana są przetwarzane i przechowywane w sposób bezpieczny i właściwy, obsługiwane przy zastosowaniu wszelkich środków ostrożności, zgodnie z przepisami prawa.
  8. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z nami.


 



Oferta

var _noc = {key: 'a4d4a3a63b2d3bd49d655aefd4009a14_',controller: '_obiekty_Weryfikacja',id_lokalizacji: '76219'}; Świnoujście to najdalej na północny zachód wysunięte polskie uzdrowisko nadmorskie. Jako jedyne miasto w Polsce jest całkowicie położone na wyspach, z których trzy największe - Uznam, Wolin i Karsibór są zamieszkałe.


Ośrodek Wypoczynkowy "Słowianin" oferuje:

  • apartamenty - cena od 90 zł/os.,SEZON od 95 zł/os.
  • pokoje 1,2,3 i 4 osobowe typu studio - cena od 70 zł/os., SEZON od 75 zł/os.
  • pokoje 3 i 4 otwarte - cena od 70 zł/os.,SEZON od 75 zł/os.
  • pełen węzeł sanitarny w pokojach
  • TV
  • możliwość pełnego wyżywienia
  • świetlicę
  • parking niestrzeżony
  • darmowe wi-fi zasięg - restauracja i niektóre pokoje
  • obiady abonamentowe od 11 zł/mniejsza porcja ( 2 dania ), 14 zł/większa porcja ( 2 dania ) + kompot
  • w sezonie nocleg z wyż. od 103 zł/os.

OPŁATA UZDROWISKOWA dodatkowo płatna 4 zł/os/dobę, oprócz osób ustawowo zwolnionych.

 

Rezerwacje telefonicznie pod nr 913214819.

Zapraszamy!

Organizujemy imprezy okolicznościowe na miejscu i na wyjeździe, możliwość zamówienia cateringu.


MENU dostępne pod nr tel. 91-321-48-19

Cennik

  • <% offer.nazwa %>

    <% offer.ilosc_nocy_msg %> <% offer.cena_znizka %> <% offer.cena %>
    <% offer.ilosc_nocy_msg %> <% offer.cena %>zł
    pobieranie...
    • <% price.data_slownie %>
      <% price.cena_dzienna %><% offer.details.waluta %>
    <% discount.przedzial_nazwa %>
    <% offer.akcje[0].msg %> Zobacz zdjęcia

Niestety w tym terminie wybrane przez Ciebie usługi są zajęte. Wybierz inne daty lub sprawdź inną usługę.

Opinie

Brawa za Service! Bardzo mila obsługa. Czysty pokoik. Dobre, solidne i typowo domowe jedzenie. Polecam! Przejdź do opinii

Przyzwoicie.Bardzo miła obsługa.Super lokalizacja. Przejdź do opinii

Cena adekwatna do standardu, bardzo często odwiedzam ten obiekt i widze pozytywne zmiany . obsluga zawsze mila i pomocna , a jedzenie domowe przepyszne . polecam wszystkim ktorzy chca sie poczuc niemal jak w domu . Przejdź do opinii

Niestety nie będzie to pozytywna ocena. Standardy tego obiektu pozostawiają wiele do życzenia. Czas tam się zatrzymał w poprzedniej dekadzie co najmniej. Panie z obsługi szkoda gadać, nie jestem bardzo wymagająca ale chociaż minimum profesjonalizmu i odrobinę kultury. Nie polecam. Przejdź do opinii

Nie polecam.W dziwny sposób z zamkniętego pokoju zniknęła moja karta na przejazdy,którą zostawiłam w walizce a jej brak stwierdziłam po przyjeździe do domu.Oddawałam klucze od pokoju,a osoba odbierająca wrzucała je pod kontuar w jadalni.Dookoła przemieszczali się pracownicy, osoby przychodzące na posiłki oraz ekipa remontująca.Prosiłam telefonicznie o dokładne sprawdzenie pokoju-karty nie ma.Wn... Przejdź do opinii

Atrakcje

Kontakt

Ośrodek Wypoczynkowy Słowianin

Mieczysława Niedziałkowskiego 2a
72-600 Świnoujście
tel. 91 321-48-19
Zapytaj o nocleg

Twoja przeglądarka internetowa nie jest aktualna

W celu poprawienia szybkości, bezpieczeństwa i wygody użytkowania nasza strona wykonana została za pomocą najnowszych technologii, które nie są obsługiwane przez stare wersje przeglądarek internetowych. Prosimy Cię o aktualizację swojej przeglądarki do jej najnowszej wersji albo zainstalowanie jednej z najpopularniejszych podanych poniżej: