Wyjątkowy wypoczynek w Świnoujściu - tylko w OW SŁOWIANIN!

O nas

Świnoujście to najdalej na północny zachód wysunięte polskie uzdrowisko nadmorskie. Jako jedyne miasto w Polsce jest całkowicie położone na wyspach, z których trzy największe - Uznam, Wolin i Karsibór są zamieszkałe.


Rezerwacje telefonicznie pod nr 913214819.Zapraszamy!



RODO i Polityka prywatności

Drogi Kliencie!

Ze względu na zmiany w przepisach dotyczących ochrony danych osobowych, przedstawiamy zaktualizowane informacje w zakresie przetwarzania Twoich danych w związku z korzystaniem z naszych usług. Zachęcamy do zapoznania się z poniższą informacją, a w razie wątpliwości, prosimy o kontakt!

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, że:

Administratorem Państwa danych jest OŚRODEK SZKOLNO – WYPOCZYNKOWY „SŁOWIANIN” Jadwiga Marciniec z siedzibą w Świnoujściu (72-600), przy ul. M. Niedziałkowskiego 2A,NIP: 8550000512 i REGON: 810066578, firma wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.

Możesz skontaktować się z nami na wiele sposobów, tj.:

  • listownie: O.S.W.”SŁOWIANIN” Jadwiga Marciniec, ul. M. Niedziałkowskiego 2A, 72-600 Świnoujście
  • telefonicznie: 91-327-88-13 biuro ośrodka
  • email: kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – Sylwia Marciniec


  1. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu korzystania z usług hotelowych i gastronomicznych – na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO) z dnia 27 kwietnia 2016r.
  2. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty uczestniczące w realizacji usług
  3. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane tylko przez okres niezbędny do realizacji usługi oraz przechowywane będą przez okres trwania na nas obowiązku prawnego
  4. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania do przenoszenia danych
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – tj. Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże odmowa podania danych może skutkować odmową realizacji usługi/umowy
  7. Bezpieczeństwo danych osobowych – dane osobowe Pani/Pana są przetwarzane i przechowywane w sposób bezpieczny i właściwy, obsługiwane przy zastosowaniu wszelkich środków ostrożności, zgodnie z przepisami prawa.
  8. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z nami.


 



Oferta

var _noc = {key: 'a4d4a3a63b2d3bd49d655aefd4009a14_',controller: '_obiekty_Weryfikacja',id_lokalizacji: '76219'}; Świnoujście to najdalej na północny zachód wysunięte polskie uzdrowisko nadmorskie. Jako jedyne miasto w Polsce jest całkowicie położone na wyspach, z których trzy największe - Uznam, Wolin i Karsibór są zamieszkałe.


Ośrodek Wypoczynkowy "Słowianin" oferuje:

  • apartamenty - cena od 90 zł/os.,SEZON od 95 zł/os.
  • pokoje 1,2,3 i 4 osobowe typu studio - cena od 70 zł/os., SEZON od 75 zł/os.
  • pokoje 3 i 4 otwarte - cena od 70 zł/os.,SEZON od 75 zł/os.
  • pełen węzeł sanitarny w pokojach
  • TV
  • możliwość pełnego wyżywienia
  • świetlicę
  • parking niestrzeżony
  • darmowe wi-fi zasięg - restauracja i niektóre pokoje
  • obiady abonamentowe od 13 zł/mniejsza porcja ( 2 dania ), 16 zł/większa porcja ( 2 dania ) + kompot
  • w sezonie nocleg z wyż. od 105 zł/os.

OPŁATA UZDROWISKOWA dodatkowo płatna 4,40 zł/os/dobę , oprócz osób ustawowo zwolnionych- od dnia 01.01.2020r. dzieci poniżej 7 roku życia również płacą.


Nocleg tylko na 1 dobę - 10zł więcej od osoby.


Rezerwacje telefonicznie pod nr 913214819.

Zapraszamy!

Organizujemy imprezy okolicznościowe na miejscu i na wyjeździe, możliwość zamówienia cateringu.


MENU dostępne pod nr tel. 91-321-48-19

Cennik

  • <% offer.nazwa %>

    <% offer.ilosc_nocy_msg %> <% offer.cena_znizka %> <% offer.cena %>
    <% offer.ilosc_nocy_msg %> <% offer.cena %>zł
    pobieranie...
    • <% price.data_slownie %>
      <% price.cena_dzienna %><% offer.details.waluta %>
    <% discount.przedzial_nazwa %>
    <% offer.akcje[0].msg %> Zobacz zdjęcia

Niestety w tym terminie wybrane przez Ciebie usługi są zajęte. Wybierz inne daty lub sprawdź inną usługę.

Opinie

Nie polecam nikomu. Pokoje małe jak w PRL-u, niewygodne stare wersalki krzywe, mała łazienka wspólna, woda prawie nie leci, brudno pod łóżkiem pełno kurzu. Za taką cenę to mam w górach pokój z łazienką i śniadaniem. Makabra biorą jak za zboże a za taki pokój to powinni brać ok. 40zł. nie więcej, porażka. Przejdź do opinii

Komfort pokoi zgodny z ceną. Za te pieniądze w sezonie w Świnoujściu nie należy oczekiwać luksusu. Pokoiki czyste, nowe TV 32".
Obsługa bardzo miła i bardzo dobre (i nie drogie) domowe jedzenie.
Do morza 20 min. spacerkiem, co jest zaletą przy tym pysznym jedzeniu(można trochę kalorii spalić)
Jednym słowem obiekt godny polecenia. Na pewno odwiedzę go znowu. Przejdź do opinii

Brawa za Service! Bardzo mila obsługa. Czysty pokoik. Dobre, solidne i typowo domowe jedzenie. Polecam! Przejdź do opinii

Przyzwoicie.Bardzo miła obsługa.Super lokalizacja. Przejdź do opinii

Cena adekwatna do standardu, bardzo często odwiedzam ten obiekt i widze pozytywne zmiany . obsluga zawsze mila i pomocna , a jedzenie domowe przepyszne . polecam wszystkim ktorzy chca sie poczuc niemal jak w domu . Przejdź do opinii

Niestety nie będzie to pozytywna ocena. Standardy tego obiektu pozostawiają wiele do życzenia. Czas tam się zatrzymał w poprzedniej dekadzie co najmniej. Panie z obsługi szkoda gadać, nie jestem bardzo wymagająca ale chociaż minimum profesjonalizmu i odrobinę kultury. Nie polecam. Przejdź do opinii

Nie polecam.W dziwny sposób z zamkniętego pokoju zniknęła moja karta na przejazdy,którą zostawiłam w walizce a jej brak stwierdziłam po przyjeździe do domu.Oddawałam klucze od pokoju,a osoba odbierająca wrzucała je pod kontuar w jadalni.Dookoła przemieszczali się pracownicy, osoby przychodzące na posiłki oraz ekipa remontująca.Prosiłam telefonicznie o dokładne sprawdzenie pokoju-karty nie ma.Wn... Przejdź do opinii

Atrakcje

Kontakt

Ośrodek Wypoczynkowy Słowianin

Mieczysława Niedziałkowskiego 2a

72-600 Świnoujście
tel. 91 321-48-19
Zapytaj o nocleg

Twoja przeglądarka internetowa nie jest aktualna

W celu poprawienia szybkości, bezpieczeństwa i wygody użytkowania nasza strona wykonana została za pomocą najnowszych technologii, które nie są obsługiwane przez stare wersje przeglądarek internetowych. Prosimy Cię o aktualizację swojej przeglądarki do jej najnowszej wersji albo zainstalowanie jednej z najpopularniejszych podanych poniżej: